Pravila privatnosti

Adriatic Luxury Villas d.o.o. je registrirana turistička agencija. Posvećeni smo zaštiti svih osobnih podataka naših kupaca, kao i njihovoj privatnosti i sigurnosti.

Koje osobne informacije prikupljamo i kako

Za potvrdu rezervacije potrebno je od gosta prikupiti osobne podatke, koji su strogo povjerljivi i dostupni isključivo u tu svrhu. Podaci od gosta ili ostalih članova unutar grupe su sljedeći:

  • Ime i kontakt podaci / adresa, telefonski broj, email
  • Kreditna / debitna kartica ili drugi detalji plaćanja (uključujući broj kartice, ime vlasnika kartice, datum isteka)
  • Posebni zahtjevi poput onih koji se odnose na osobe sa invaliditetom a koji mogu utjecati na odabrane aranžmane
  • Ostali osobni podaci koji se mogu razmjeniti tijekom komunikacije

Vaša je odgovornost osigurati da ostali članovi unutar vaše grupe budu svjesni sadržaja ove Police te da pristaju na vaše djelovanje u njihovo ime u svim poslovima s nama.

Podaci se prikupljaju tijekom online rezervacije ili podnošenja upita putem naše web stranice, pretplate na newsletter, komunikacije s jednim od članova našeg tima putem e-pošte ili telefonskog poziva ili tijekom upotrebe kolačića na našoj web stranici.

Svrha prikupljivanja osobnih podataka

Prikupljeni podaci će se iskoristiti u svrhu pružanja naših usluga, obrađivanja rezervacije, odgovora na svako pitanje te pružanja informacija o oglašenim proizvodima na našoj web stranici.

Podaci će se koristiti na sljedeći način:

  • Vaše ime, adresu i ostale kontakt podatke, kao i podatke o kreditnoj kartici, upotrijebit ćemo za obradu rezervacije
  • Vaši će se podaci koristiti i za upravljanje aranžmanima, slanja obavijesti i komunikacije s vama, kao i za pružanje informacija o uslugama koje bi vas mogle zanimati.
  • Plaćanja kreditnom / debitnom karticom obrađuju se putem našeg dobavljaća na njihovoj sigurnoj platformi i uključuju vrstu kartice, datum i vrijeme, iznos, datum isteka kartice, poštanski broj, adresu i ostale podatke. Ove su informacije potrebne za izvršavanje sklopljenog ugovora. Ni u kojem trenutku nemamo pristup potpunom broju kartice ili CVV kodu, ali to će na siguran način održati naš dobavljač koji je revidiran i certificiran kao dobavljač PCI usluge nivoa 1. Bankovni podaci koriste se isključivo za obradu transakcija.
  • Pruženi podaci mogu se koristiti u slučaju kršenja zakona ako je zahtjev predan od strane pravnog autoriteta.
  • Također možemo otkriti podatke organizacijama koje u naše ime djeluju kao "obrađivači podataka" ili drugim organizacijama koje u naše ime obavljaju poslovne funkcije, od kojih su neke izvan EU. Te funkcije uključuju administraciju, pružanje usluga (i kontaktiranje s vama po potrebi), brigu o kupcima, upravljanje poslovanjem i radom, reorganizaciju / strukturiranje / prodaju našeg poslovanja (ili naših društava iz grupe), procjenu rizika, sigurnost i sprječavanje / otkrivanje kriminala, istraživanje i analiza, marketing, nadzor, mjerenje i procjena želja i trendova kupca, rješavanje sporova, provjera kredita i naplata duga.
  • S vremena na vrijeme možemo vas kontaktirati s informacijama o posebnim ponudama, brošurama, novim proizvodima, predstojećim događajima ili natjecanjima. Ako ne želite primiti takve obavijesti, možete poslati pismeni zahtjev.

Svi detalji prikupljeni tijekom obrade rezervacije će biti zaštićeni, koriste se isključivo imena i kontakt podaci u marketinške svrhe, osim ako niste naveli da to ne želite.

Poduzete su sve odgovarajuće sigurnosne mjere za zaštitu vaših podataka. Izvan Europskog gospodarskog prostora kontrola zaštite podataka možda nije tako široka kao zakonski zahtjevi u ovoj zemlji. Prijenos informacija putem interneta nikada nije u potpunosti siguran. Isključujemo našu odgovornost za osobne podatke izgubljene u prijenosu na web stranicu.

Tko će imati pristup vašim podacima

Vaša prava na zaštitu osobnih podataka su nam na prvom mjestu, stoga ćemo osigurati da se Vaši podaci obrađuju samo na način koji je u skladu sa svrhom koja je gore navedena. Ako je to radi ispunjenja navedene svrhe nužno, Vašim podacima će pristup imati: ovlašteni djelatnici i vlasnik Adriatic Luxury Villas.

Osobne podatke koristimo isključivo za ostvarenje legitimnog poslovanja tvrtke i ne prodajemo ih ili dijelimo s trećim stranama osim u slučajevima ako pravne državne institucije zatraže te podatke.

Koliko dugo će vaši osobni podaci biti pohranjeni

Prikupljene podatke pohranjujemo i obrađujemo samo onoliko dugo koliko je potrebno za ostvarenje zajedničke poslovne suradnje, osim u slučajevima kad je zakonom propisano drugačije.

Sigurnost osobnih podataka

Kako bi osigurali sigurnu pohranu Vaših osobnih podataka provodimo tehničke i organizacijske mjere, uključujući zaštitu od neovlaštene ili nezakonite obrade te od slučajnog gubitka, uništenja ili oštećenja. Podaci koji se prikupljaju putem kontakt obrasca na našoj internet stranici zaštićeni su sigurnosnim certifikatom (SSL). Za razmjenu podataka osobni podaci se kriptiraju te su na taj način zaštićeni od moguće krađe.

Upotreba kolačića

Kako bismo olakšali pregledavanje naših internetskih stranica, naš poslužitelj globalne mreže koristi kolačiće. Radi se o jako malim tekstualnim datotekama koje poslužitelj postavlja na računalo korisnika u svrhu praćenja odabira pojedinih jezičnih varijanti naših stranica, kao i prilikom ulaska na dijelove stranica koje zahtijevaju unos korisničkog imena i lozinke. Kolačići obično spremaju vaše postavke za internet stranicu, kao što su npr. preferirani jezik ili slične postavke. Kasnije, kada opet otvorite istu internet stranicu, internetski preglednik šalje natrag kolačiće koji pripadaju toj stranici. Ovo omogućava stranici da prikaže informacije prilagođene vašim potrebama. Kolačići mogu spremati širok raspon informacija, uključujući i dio osobnih informacija. Te informacije mogu biti spremljene jedino ukoliko vi to omogućite - internet stranice ne mogu dobiti pristup informacijama koje im niste dali te ne mogu pristupiti drugim datotekama na vašem računalu. Kolačići se ne mogu koristiti za pokretanje programa ili postavljanje virusa na Vaše računalo. Pregled naših stranica moguć je i bez uporabe kolačića, ako je vaš internetski preglednik tako postavljen. Želite li izbrisati ili onemogućiti kolačiće na svojem računalu potrebno je ažurirati postavke svojeg internetskog preglednika (informacije o načinu brisanja i onemogućavanja kolačića potražite na svojem pregledniku odabirom izbornika). Ova internet stranica upotrebljava kolačiće u svrhu praćenja statističke posjećenost internet stranice radi dobivanja nužnih informacija o uspješnosti stranice i pritom također koristi uslugu treće strane pod nazivom Google Analytics. Ova internet stranica također upotrebljava kolačiće u svrhu oglašavanja proizvoda-usluga i to na samoj stranici, na prikazivačkim mrežama i kroz korištenje ponovnog marketinga na usluzi Google Analytics. Možete isključiti usluge Google Analytics za oglašavanje na prikazivačkoj mreži i prilagoditi oglase za Google prikazivačku mrežu pomoću alata Upravitelj postavki oglasa. https://www.google.com/settings/ads .

Detaljne informacije treće strane o ovoj usluzi, kao i o mogućnostima korisnika da reguliraju postavke kolačića koji su za to nužni, dostupne su na: https://policies.google.com/privacy?hl=hr

Zaštita od neželjene pošte

U svrhu zaštite od neželjene pošte, Adriatic Luxury Villas će poduzeti sljedeće mjere :

  • Nećemo slati lažne informacije i obavijesti našim korisnicima
  • Korespondencija će biti održana na prihvatljiv način
  • U korespondenciji će biti uključena fizička adresa ureda
  • Korisnicima će biti omogućena pretplata na naš newsletter na dnu svakog poslanog emaila.

Vaša prava

Ukoliko ne želite primati marketinške materijale i obavijesti molim vas da nas kontaktirate putem sljedećem maila: info@adriaticluxuryvillas.com .

Imate pravo na informacije o obradi Vaših osobnih podataka, povlačenje svoje privole u bilo koje vrijeme, ispravak ili dopunu Vaših osobnih podataka kako bi uvijek bili točni, brisanje Vaših osobnih podataka kada više nisu potrebni za gore navedene svrhe, prijenos Vaših osobnih podataka u strukturiranom obliku te podnošenje prigovora na adresu Adriatic Luxury Villas d.o.o., Ul. Grgura Budislavića 99, 23000 Zadar, elektroničkom poštom na adresu info@adriaticluxuryvillas.com  ili  nadležnom državnom tijelu.

Kao naš kupac možete odbiti pružiti neke podatke koje tražimo, međutim kao rezultat postoji mogućnost da ne možemo dovršiti vaše aranžmane.

Pravo na podnošenje prigovora nadležnom tijelu

U svakom trenutku možete uložiti žalbu izravno nadležnom nadzornom tijelu: Agenciji za zaštitu osobnih podataka (AZOP), Martićeva 14, Zagreb, kontakt: +385 (0)1 4609 999, azop@azop.hr, www.azop.hr .

Potvrđujem da sam upoznat/ta sa svim relevantnim informacijama o Adriatic Luxury Villas i uslugama i proizvodima koje pruža.

Ovime dajem izričitu privolu Adriatic Luxury Viillas za računalno programiranje da prikuplja i dalje obrađuje moje osobne podatke, kao i sve druge podatke za koje sazna pružanjem svojih usluga sukladno zakonskim propisima, a sve u skladu s definiranom svrhom.

Ažuriranja i promjene

Kako se naša izjava o privatnosti može promijeniti zbog razvoja zakona, potičemo vas da je povremeno pročitate kako biste bili svjesni bilo kakvih promjena u načinu na koji prikupljamo i koristimo vaše osobne podatke. Sve promjene u ovoj Polici bit će objavljene na našoj web stranici, u brošuri i / ili dostupne na zahtjev.